Et magasin fra Mekonomen

Mpay

Enklere å reparere bilen - betal når og hvor du vil

Mekonomens nye betalingsløsning gjør det lettere å holde bilen i toppstand.
Og du kan betale når det passer deg.
Slik betaler du enkelt for verkstedbesøket.

For å fungere optimalt trenger biler å vedlikeholdes regelmessig, og nødvendige reparasjoner bør utføres så raskt som mulig for å unngå alvorlige havarier. Ofte er det ikke noe problem, det er mange verksteder som kan gjøre jobben,  men å betale kan være litt vanskeligere. Spesielt om du vil dele opp betalingen din.

 

Unik løsning

Mekonomen har nå en løsning som gjør det enklere å betale. Når en service eller reparasjon er fullført mottar bileieren en sms som forteller deg at du kan hente bilen. Teksten inneholder også en link til fakturagrunnlaget  og muligheten til å velge mellom ulike betalingsløsninger.

– Det fungerer som vi er vant til når vi betaler på nettet, med et tastetrykk kan du velge om du vil betale med kort, gjøre en direktebetaling eller om du vil dele opp betalingen, sier Erik Hastén, forretningsutvikler i Mekonomen Group.

 

Tilgjengelighet for kundene

Bakgrunnen med mobilbetalingen er også at det skal bli lettere å hente bilen når den er klar. Ofte kommer mange kunder samtidig til verkstedet for å hente bilen og når alle skal betale kan det ofte bli lite effektivt.

 

– Med betaling via mobilen slipper både verksted og kunden å tenke på betalingen og kan istedenfor fokusere på det som er viktig, nemlig å ha en god dialog, sier Erik Hastén.

Den mobile betalingsløsningen er også et verktøy som hjelper kundene med en oversikt over hva de betaler for. Den digitale dokumentasjonen gjør det enkelt å få tilgang til informasjonen før man ved et tastetrykk bestemmer hvordan man vil betale.

-Det er en fleksibel mobil løsning som er bra både for verksted og kunde. Med mobil betaling kan alle fokusere på kvaliteten i verkstedopplevelsen og kundene får friheten til å velge hvordan, hvor og når de vil betale, sier Erik Hastén.

 

Betalingsløsningen er tilgjengelig for Mekonomens kunder i Sverige og på utvalgte verksteder i Norge – spør ditt Mekonomen verksted for mer informasjon.