Et magasin fra Mekonomen

10 julegavetips til en bilentusiast

Fint, praktisk eller morsomt.
Du kan finne mange morsomme julegaver, spesielt hvis du skal gi dem til en bilentusiast.
Her er noen tips som kan bli suksess når julenissen kommer.

DAB-adapter
De riksdekkende kanalene har i 2017 slukket sine sendinger på FM-nettet. For å få DAB i bilen kan man enkelt montere en adapter og antenne for å sikre seg DAB-dekning.

DAB-adapter fra kr. 1299,-

 

Sammenleggbar takboks
En takboks kan brukes til så mye, og hos Mekonomen har vi prisgunstige modeller. Kanskje det blir dårlig med plass å legge pakken under juletreet? Ikke noe problem. Det finnes sammenleggbare modeller fra Thule som får plass nesten overalt.
Sammenleggbar Thule takboks, kr. 3 299,-

 

Pipenøkkelsett 67 deler
Mekker du mye på bil eller i heimen kan et pipenøkkelsett være en god venn å ha. Et pipenøkkelsett gir deg mulighet for å komme til der det er trangt, og det er enkelt å skifte ut pipenøkkelen når du har behov for ulike størrelser.
ProMeister pipenøkkelsett 67 deler, kampanjepris kr. 1099,-

 

Hjulkapsler
Stygge felger kan få hvilken som helst bil til å se kjedelig ut. Et par fine hjulkapsler er en rask og billig måte å freshe opp bilen på om man ikke vil legge penger i lettmetallfelger. Dessuten er de lettere å pakke inn.
Hjulkapsler fra kr. 301,-

 

 

Dashbordkamera
Med et dashcam kan du ta opp alt som foregår på veien. Kamera trenger lite plass og er tilsvarende lite synlig. Kan enkelt tas ut av holderen og brukes utenfor bilen og du kan også dele bildene på sosiale medier.
Explore smart C2GEO , kr. 1599,-

 

Kupévarmer
Dette er en fin julegave! Tenk så deilig å alltid sette seg inn i en varm bil uten is på rutene. Det finnes mange typer kupévarmere som passer ulike biler.
Defa kupévarmer, fra kr. 599,-

 

 

 

Skrutrekkersett
Å ha riktig skrutrekker til riktig skrue er alfa og omega når du mekker. Og av en eller annen grunn så er ofte den du trenger forsvunnet. Et sett med flere skrutrekkere som dekker alle mulige behov, kan være en fin julegave.
Carwise skrutrekkersett, fra kr. 139,-

Skiholder
Kjenner du noen som elsker å stå på ski? Da kan en skiholder til takstativet være en verdsatt gave. Lett å montere og bruke. Å ha en skikkelig skiholder ser dessuten veldig proft ut når du kommer til bakken.
Thule skiholder, fra kr. 1095,-.

 

Rattrekk

Dette er den perfekte gave til de som alltid fryse på hendene. Det er ikke alle som er så heldig å ha ratt med innebygd varme, så da kan et rattrekk være et godt alternativ.

Rattrekk i ulike farger kr. 99,-

 

 

Støvsuger
En våt- og tørrstøvsuger gjør det enkelt å holde bilen og garasjen ryddig og ren. Den er ypperlig å bruke om du vil gå litt mer i dybden i rengjøringen.
Carwise våt- og tørrstøvsuger, kr. 730,-

 

Ønsker du flere julegavetips? Se mekonomen.no